13 Ağustos 2014 Çarşamba

Daima Aşk-Sandi Lynn


Kitabın Adı : Daima Aşk(Forever #1)
Yazarın Adı : Sandi Lynn
Sayfa Sayısı : 366
Yayınevi : Elf Yayınları


Ellery, sevgilisi ile New York'a taşındığında küçük evlerinde sonsuza kadar mutlu yaşayacaklarını düşünmüştü. Sevgilisinin pılını pırtını toplayıp "biraz zamana ihtiyacı" olduğu için onu terk edeceğini düşünmemişti. Ellery, tek kaldığından ve yalnız olmaktan korktuğundan kendini sanatına ve resimlerini gömmüştü... ta kibir gece gizemli, sarhoş bir yabancının evine sağ salim gitmesine yardım edene dek. Bu gizemli yabancının CEO ve milyoner Connor Black'ten başkası olmadığını bilemezdi. Connor Black ertesi sabah Ellery'yi kendi mutfağında bulduğunda ve onun yatıya kalanlar hakkındaki ilk kuralını bozduğunu sandığında Ellery'nin sadece inatçılığı ve meydan okuması değil, iyi yüreği de ilgisini cezbetmişti. Connor Black, duygusal olarak yıkılmış ve yıpranmıştı, yaşadığı kişisel bir trajediden dolayı asla sevmemeye ve aşık olmamaya yemin etmişti... ta ki Ellery Lane kazayla hayatına girene dek. Görüşmeye başladıktan ve Eller yona kendi dünyasını gösterdikten sonra Connor bir şey hissetmeye ve daha önce varlığından bile habersiz olduğu duygular hissetmeye başlar. Connor Black ve onun kadınları kötüye kullandığına dair söylentilere ve uyarılara rağmen Ellery kendini onun dünyasına çekilirken bulur. Eller yasla birlikte olamayacaklarını biliyordur çünkü Connor'ı sonsuza dek duygusal olarak yok edebilecek derinbir sır saklıyordur. Connor ve Ellery'nin cesaret, sevgi ve güç yolculuğunda onlara katılın. Bunlar onları kurtarmaya yetecek mi?




Elf Yayınları'nın çok uzun süre tanıtımını yaptığı Daima Aşk kitabı romantik ve tek bakış açısından yazılan romanları seven okurları memnun edecek türden bir roman. Fakat kitabı bitirdiğinizde bir eksiklik hissediyorsunuz. Çünkü bu kitap  Ellery'nin ağzından ve biz herşeyi onun duygularıyla, onun bakış açısıyla okuyoruz. Connor hep geri planda kalıyor bu romanda sebebi de ikinci romanın Connor'ın bakış açısıyla yazılmış olması. 

Kitap Ellery'nin uzun süredir sevgilisi olan adam tarafından terk edilmesi ile başlıyor. Ellery daha sonra gece klübünde sarhoş Connor'a yardım ediyor onu eve götürüyor ve kısacası kendi kusmuğunda boğulmaktan kurtarıyor. Connor uyandığında gece olanları hatırlamadığı için asabi olsa da bir süre sonra Ellery ile iyi arkadaş oluyorlar. Bu arkadaş durumları Connor için yeni olduğundan öğrenmeye çabalıyor. İkisi iyi bir ikili oluyorlar fakat duyguları arkadaşça kalmıyor ilerleyen bölümlerde. 

İşte burada olay karışıyor çünkü Ellery'nin sakladığı çok ciddi bir sırrı var. Bu sırrı her ne kadar Elf Yayınları bize alıntılarıyla ifşa etse de o alıntıları okumamış olanlar için ben burada söyleyip spoiler vermeyeceğim. Fakat bu sır ikilinin hayatını yerle bir edecek kadar büyük bunu belirteyim. İşte buraya kadar neyse de buradan sonrasında Connor'ın düşüncelerini okumayı çok istiyor insan. Tabi Connor'ın da kendine göre sırları var fakat her türlü detayı Connor'ın kitabına kaldı diyebilirim.

Connor Black ve Ellery Lane aşkı sizi bu kitapta bazen iyi hissettirecek , bazen kötü. Fakat Connor Black beni hiç gıcık etmedi kitapta, başlarda gerçekten tam bir odun olduğunu kabul ediyorum ama okuması eğlenceli bir odundu Connor. Ben tavsiye ediyorum bu kitabı. Elf Yayınları da yeni bir yayınevi olduğundan kitaplar geç çıkıyor birşey diyemiyoruz. Umarım en kısa zamanda ikincisini yayınlarlar diyerek yorumumu bitiriyorum.


Puanım:
                                                                4.0/5.0

Ç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder