4 Eylül 2014 Perşembe

Christina Lauren-Harika Piç (Kitap Yorumu)


Bazen ilişkiler iki bilinmeyenli denkleme dönerler 

NEFRET x TUTKU + ŞEHVET= X
KARİYER < Y < KARİYER
X = AŞK x Y / SEKS 

Zeki, çalışkan ve hırslı bir stajyer olan Chloe Mills'in yüksek lisansını bitirmesine yalnızca kısa bir süre kalmıştır. Ancak genç kadının büyük bir sorunu vardır; baş belası patronu Bennett Ryan. Kaba, duygusuz, düşüncesiz, yakışıklı, seksi, ah Tanrım çok seksi, öhöm öhöm… Harika Piç! 

Bennett Ryan aile şirketinde yönetici olarak işe başladığında asistanının bu kadar etkileyici, kışkırtıcı ve aynı zamanda insanı sinir eden bir kadın olacağını hiç düşünmemiştir. Ancak işyerinde duygusal ilişkilerden uzak duran mesafeli bir patron olarak nam salmış olan Bennett, zamanla adeta bu kadına doğru çekilir. 

Nefreti ve cinsel çekimi aynı anda hisseden ikili için birbirlerine duydukları açlık bir ihtiyaca dönüştüğünde kaybedilecekler ve kazanılacakların terazideki yeri değişir. Şimdi bir karar verme ve iki bilinmeyenli denklemdeki X'i ve Y'yi bulma vaktidir…




Kitap Adı: Harika Piç (Beautiful Bastard #1)

Yazarın Adı : Christina Lauren

Sayfa Sayısı : 320

Yayınevi: Pegasus Yayınları






Harika Piç'i ilk çıktığı günden beri okumayı çok istiyordum ve sonunda okudum. Bana göre kitabın genel özeti için eğlenceliydi kelimesi yeterli.

Chloe başarılı bir stajyer, diplomasını almasına çok az kalmış ve 9 aydır Bennett Ryan'ın yanında stajını yapıyor. Bennett, Chloe'nin hiçbirşeyini beğenmiyor, sürekli kulp takıyor, kızımızı çoğu zaman sinirden delirtiyor amaaaa bir akşam herkes işten çıktıktan sonra ikilimiz konferans salonunda başbaşa kalınca işler değişiyor. Açıkcası bu kısım benim beklediğimden çabuk geldi hatta ben rüya falan mı acaba diyerek okudum diyebilirim.

Devam eden zamanlarda ikili aralarındaki ilişkinin ne olduğunu çözmeye çalışıyorlar, ikisi de birbirinden nefret ediyor , her seferinde bir daha birbirlerine dokunmayacaklarına yeminler ediyor ama yine birbirlerinden uzak kalamıyorlar. Zamanla hisleri derinleştikçe ikisi de paniklemeye başlıyor. 

Ben Bennett'ı çok sevdim tam bir pislik olsa da acayip tatlıydı bence. Halleri, davranışları , kıza yaklaşımlar falan ama en önemlisi kendi içindeki çekişmeleri çok eğlenceliydi. Chloe ise diğer romanlardaki gibi dominant erkek karakter karşısındaki aciz küçük, bakire kız değildi. Tam tersine ne istediğini bilen, peşinden giden ve gücün kendisinde olduğunu kanıtlamaya çalışan bir kadındı. Tam bir güç savaşı vardı ikilinin arasında ve bunu okumak eğlenceliydi. 

Kafanızı yormayacak, eğlenceli bir roman istiyorsanız tam size göre ama uyarımızı yapalım kitap erotik roman, bu türden hoşlanmıyorsanız hiç yaklaşmayın. 


Puanım:

 4,0/5,0




Beautiful Bastard (Beautiful Bastard, #1)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder