1 Mart 2016 Salı

Cumaya Kadar Sözüm Söz - Katherine Bybee ( KPiBT #6 - Karakter Tanıtımı)








Gwen Harrison : 32 yaşında, sarışın, mavi gözlü ve bir dükün prenses gibi yetişmiş kız kardeşi olan Gwen, abisi evlendiğinde kendi de artık özgürlüğüne kavuşmak istediğine karar vererek abisinin eşi Sam'in işini devralır. 
Gwen kendine güveni çok yüksek olmayan, hayatta pek çok şeyden haberi olmayan tam bir prenses. Ama yine de kendisini çok seviyoruz.<3 













Neil MacBain: Gwen'in abisi Blake'in koruması olan Neil eski bir asker. Yıllar önce bir görevde başına gelenler yüzünden ordudan ayrılan Neil'ın bu olayı aşamadığını görüyoruz kitabı okurken. 

Gwen'e kendini layık görmeyen ve onu korumak için her şeyi yapabilecek olan Neil'ın bir de tribal dövmesi var ki bu kendisini bizim gözümüzde çok daha seksi yaptı. *-*















Blake Harrison : Gwen'in ağabeyi olan Blake aynı zamanda bir dük . İlk kitapta Samantha'nın şirketine başvurarak kendisine geçici bir eş arayan Blake bu evliliği Sam ile yapmaya karar vermişti. Sonrası malum evli mutlu çocuklu. Bu kitapta da sık sık Blake'i görüyoruz. Ne de olsa o sorumlu bir ağabey. (^.^)














Samantha Elliot : Samantha Gwen'in ağabeyi Blake'in eşi. Çiftin bir çocukları var. Yılın belirli zamanları İngiltere'de belirli zamanları Amerika'da olmak zorundalar. Sam ve Blake'in evliliklerinin ne kadar güzel gittiğini bu kitapta görüyoruz. Samantha ilk kitapta sürdürdüğü işini çocuğu olunca Eliza'ya devremişti.

Blake'in verdiği sene başka bir yerde tekrar düğün sözünü tuttuğunu sizlere söyleyelim. ;)












Carter Billings : Carter, Blake'in en yakın arkadaşı. Samantha'nın en yakın arkadaşı Eliza ile evlenen Carter artık Sacramento valisi. İkinci kitapta onları Eliza ile mutlu mesut bırakmıştık. Carter ve Eliza Sacramento'ya taşınmışlar ama arkadaşlarını yalnız bırakmama huyları devam ediyor . 














Eliza Havens : İkinci kitapta Carter'a bağlanmamak için elinden geleni yapan ama yine de bunu başaramayan Eliza artık kocası ile birlikte Sacramento'da yaşayıp first lady'lik yapıyor. Bu Eliza'nın karakterine son derece ters düşen bir iş olsa da Carter'ı sevmesi hepsinin üstüne sünger çekiyor bizce. Sam'den devraldığı şirketi evlendikten sonra Gwen'e devrediyor.













Michael Wolfe - Karen Jones 

Aslında sonraki kitabın kahramanları olsa da burada da az buçuk onları nelerin beklediğini görebiliyoruz. Burada spoiler vermemek adına ikili hakkında pek bir şey söylemeyeceğim ama Michael'ın pek de göründüğü gibi olmadığını bilin.:D Karen'ı hatırlarsınız zaten önceki kitapta tanışmıştık kendisi ile. Bu kitapta Gwen'ın ev arkadaşı olan Karen kendisine bir koca arıyordu. Buldu mu bulmadı mı kitabı okuyunca göreceksiniz. :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder