19 Ağustos 2014 Salı

Sert Rock (Sinners On Tour #2)-Oliva Cunning






Kitap Adı: Sert Rock(Sinners On Tour #2)

Yazarın Adı: Olivia Cunning

Sayfa Sayısı: 427

Yayınevi: Ephesus Yayınları



Turne otobüsünde geçirilen sıcak anlardan sonra, ayrılıklarının büyük bir hata olduğunu bir kez daha keşfeden iki genç...

Metal vokalisti Sed Lionheart yalnızca sesini kullanarak binlerce kadını çılgına çeviren bir rock yıldızıdır. Ne var ki, Jessica'yı kaybettiğinden beri kendisini tutkulu hissedebildiği tek yer sahnelerdir.

Hukuk fakültesinde okuyan Jessica, kalbi paramparça olsa da Sed'le olan ilişkisini sonlandırarak kendi çabalarıyla başarıya ulaşmakta kararlıdır. Ancak önceden tahmin edemediği bir gerçek vardır; etrafındaki hiçbir erkek Sed'in yerini dolduramayacaktır.

Dizginlenemeyen arzular, kalabalıklar içindeki ahlaksız yakınlaşmalar ve tüm bu yaşananların alevinde parlamak üzere olan skandallar Hazır mısınız?





Günahkarlar Turnede serisinin 2.kitabı olan Sert Rock , Günahkarlar'ın solisti Sed'in aşk hikayesini anlatıyor. 

Eskiden nişanlı bir çift olan Sed ve Jessica , Jessica'nın hukuk fakültesini kazanması ve Sed'in buna öküzce ( evet gerçekten çok öküzce bir tepki veriyor yuh dedim hatta okuyunca) tepki vermesi ile ayrılıyorlar. Sed sonrasında her gününü başka bir kızla hatta kızlarla geçirse de Jessica kalbindeki tek kadın olmaya devam ediyor. Jess ise para kazanmak için bir striptiz klübünde dans etmeye başlıyor ve Brian'ın bekarlığa veda partisinde Jess ile Sed bu striptiz klübünde olaylı bir şekilde karşılaşıyorlar.

Daha sonrasında ikilinin birbirine karşı koyamaması, tekrar ilişkilerini ve duygularını irdeleme çabaları ile devam ediyor. Bu arada tabi ki grubun diğer üyeleri ile de sık sık görüşüyoruz kitapta :) Trey'in başına gelen talihsiz bir olay ve bu olayın etkileri uzun süre devam ediyor. Sed ile Jessica bu olayda bir ekip olarak çalışıp tekrar gerçek bir çift olmayı keşfediyorlar. 

Sed her ne kadar Jessica'ya deli gibi aşık olsa da her gün başkaları ile birlikte fakat Jess'den sonra kimse ile öpüşmemiş. Jess ise Sed'den sonra kimse ile birlikte olmamış fakat o başkaları ile öpüşmüş yani çiftimiz birbirini tamamlıyor :D Yıllar sonraki ilk birliktelikleri Jess'in Sed'in yanındaki başka kızları dışarı atması ile oluyor. İnsan bazen sorguluyor ya Sed bu kadar Jess'i severken başka kadınlara düşkünlük neden diye ama olsun sonralarında Sed'in aşkını hissediyoruz. Jessica ise güya Sed'den intikam alıp onu bırakıp gitme düşüncelerinde ama tabi ki arada aşk olunca duygulara yenilmek kolay oluyor. Neyse çok uzatmayayım , bence bu kitap ilkinden daha güzeldi. En azından beni rahatsız eden şeyler daha azdı o yüzden bu kitabı daha çok sevdiğimi belirteyim.

               Puanım:                   

4.0/5.0





Bu arada tabi ki Ephesus'u orijinal kapak kullanımından dolayı tebrik ediyorum :)




Sert Rock (Sinners on Tour, #2)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder