20 Ağustos 2014 Çarşamba

Yeni Çıkan & Çıkacak Kitaplar(20.08.2014)




  • İlk olarak Pegasus'un dün duyurduğu yeni kitaplarından Gölge Kanatlar kitabının çıkışını biz de buradan duyuralım. Açıkcası konusu çok ilgimi çekti. Daha önce bu yazarın diğer kitaplarını incelemiş fakat çok da ilgi duymamıştım fakat bunun konusu daha değişik geldi. Sizde inceleyin bakalım ne düşüneceksiniz.Pegasus Yayınları'nın kitaplarını almaya imkanlarınız varsa tabi diye bu duyurular ne de olsa kitaplarına el sürülmüyor fiyatlarından..
                   Gölge Kanatlar-Tanja Heitmann


  • Dün kitap kapağını koyduğum Çirkin Güzel ön siparişte arkadaşlar. Bu kitabı kaçırmayınız.
  • Eksik Parça Yayınevi'nin bir süredir favori yazarlarından olan Karen Kingsbury'nin yeni romanı ön siparişte. Konusunu çok önceden okumuştum bu romanın ve beğenmiştim de, fakat beklentilerim çok yüksek değil, tabi siz bu yazarı seviyorsanız sizin  farklı düşünceleriniz vardır. 1 eylüle çok var ya şimdiden ön sipariş kötü olmuş ama yapacak birşey yok tabi ki :)
                           On Beş Dakika-Karen Kingsbury

  • Arkadya Yayınları çoğunlukla tercih ettiğim bir yayınevi değil aslında fakat birçok okurun favori yayınevi olduğunu biliyorum. Yeni çıkardıkları Yıldız Tozu adlı kitaplarının konusu gerçekten ilgimi çekti. Ön siparişte fakat çok değil bekleme süresi merak etmeyin iki gün sonra çıkıyor kitap. Bakalım bu kitap için yorumlar ne olacak?
  • Son olarak ayda bir sesini ancak duyabildiğimiz Koridor Yayınları'nın yeni kitabını duyuralım. Fahişe adıyla satışa çıkacak kitabın konusu gerçekten ilginç. Bu türe ilgi duyuyorsanız bence bir şans verin. Histeri ve Saplantı kitaplarının yazarı olan Laura Lıppman için yorumlar genellikle iyi yönde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder