25 Ağustos 2014 Pazartesi

Yeni Çıkanlar & Çıkacaklar(25.08.2014)


  • Arkadaşlar Nehir Erdem'in Wattpad hikayelerinden birini size tanıtmıştım. Bu yetenekli yazarın Nehir Serisi'nin 6.kitabı Çiçek Kızlar kitap oluyor. Muhtemelen Ekim ayında Müptela Yayınlarından çıkacak olan Çiçek Kızlar'ın da (Çilek Mevsiminin çilek kokusu gibi ) çiçek kokulu olmasını umuyorum :D Başarılar Nehir Erdem , bol satışlar :)
  • Pegasus Yayınlarından eğlenceli bir kitap haberimiz var. Harika Piç adı altında ülkemizde satışa sunulan kitap okurlara göre eğlenceli bir nefret-aşk ilişkisi. Biz genelde bu türü seviyoruz kimse inkar etmesin :D Eğlenceli olduğu için sevdiğimizi de unutmayalım tabi ki kısaca şunu söyleyelim bu kitabı bence seveceğiz buyurun inceleyin bakalım siz ne düşüneceksiniz.
  • Diğer bir yeni çıkan yine Pegasus Yayınlarından ; Aşık Kuşlar. Not: Seni Seviyorum'un yazarı Cecelia Ahern'in yeni kitabının konusu bana ilginç geldi. Tabi ki yine Pegasus Yayınlarının kitaplarına fiyatlar yüzünden el sürülmüyor. Ne diyeyim artık ikinci ele düşmesini mi beklersiniz, internetten mi alırsınız karar sizin. Buyurun inceleyin kitabı :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder