10 Eylül 2014 Çarşamba

Yeni Çıkan & Çıkacak Kitaplar (10.09.2014)


  • Bir süredir blog turu da yapılan Çırılçıplak, iki gün sonra bekleyenleri ile buluşacak arkadaşlar. Yorumculara göre türünde oldukça başarılı bir kitap kendisi eğer siz de benim gibi bu tür romanlardan hoşlanıyorsanız bu kitabı kaçırmayın. 4 kitaplık serinin ilk kitabı olan Çırılçıplak yine çok güzel tasarımlı ayraçları ile Yabancı Yayınevi'nden çıkıyor.



  • Ülkemizde Novella Yayınların'dan daha önce 2 kitabı çıkan Bella Andre'nin 3. kitabı Bir Kıvılcım Yeter 15 Eylül'de satışta. Diğer iki kitabı okumadıysanız da bu kitabı okuyabilirsiniz bence ama herşey sırası ile güzel :D Sullivan ailesinin üyelerinin teker teker mutluluğu bulmalarını okuduğumuz serinin 3 kitabı itfaiyeci Sullivan olan Gabe hakkında. Sabırsızlıkla bekliyoruz.


  • Nemesis Kitap'tan yeni bir romantik komedi daha. Konusu beni çekti açıkçası, romantik komedi filmlerini andıran sevimlilikteki konusu ile 15 Eylül'de Kiralık Eş satışta.

  • Daha önce Pena Yayınları'ndan İlk Defa adlı kitabı yayınlanan Cora Carmack'in Losing It serisinin ikinci kitabı Aslında satışta. Pegasus Yayınları kadar olmasa da Pena Yayınları'nın da kitaplarının ben pahalı olduğunu düşünüyorum. Yine de henüz alınabilir seviyedeler umarım gelecekleri Pegasus gibi olmaz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder