25 Ekim 2015 Pazar

Nina Croft ve Kitapları Hakkında (KPiBT #2)






Nina Croft İngiltere'nin kuzeyinde doğdu. Muhasebe eğitimi aldıktan sonra yıllarca gönüllü olarak Zambia'da çalışması, güneşi sevmesine ve 09.00 - 17.00 çalışmaktan nefret etmesine yol açtı. Sonrasında birkaç yılını iş (gerekli oldukça) ile seyahati (mümkün oldukça) bir araya getirerek geçirdi ama şu anda kendini yazı ile dolu bir hayata ve İspanya'nın uzak bir tarlasında badem toplamaya vermiş durumda. 

Nina, her çeşitteki aşk macerasını, genellikle paranormal ve bilim kurgu ögelerle karıştırarak yazıyor.






Babysitting A Billionaire Serisinin Diğer Kitapları



Out of Control - Babysitting a Billionaire #2 



Bu kitapta ilk kitaptan da sinyallerini aldığımız Dani'nin hikayesi var. Kendisini ilk kitapta bir göreve gönderiyorduk bu görev bir senaryo yazarını korumaya yönelik bir görevdi. Bu kitapta da senarist Zachary Hunter ve çavuş Danielle Sinclair 'in ilişkilerini okuyoruz.



Taking Control - Babysitting a Billionaire #3



İlk kitapta Jess'in geçmişinde bir yara almış olabileceğine dair bir bölüm okumuştuk. Bu kitapta onu doğruluyoruz. Zamanında kalbini kırmış adamı korumak gibi bir görev alıyor Jess ve sonrasında olaylar gelişiyor. Kızımızın kalbini kıran adamın adı da Declan bu arada. Jess'in planına göre adamı koruyacak, onunla birlikte olacak ve sonunda da yoluna devam edecek. Ama bakalım bunu yapabilecek mi?



Yazarın Diğer Serileri 

Dark Desires 
























Sisters Of The Moon Serisi







The Order Serisi

























Frontiers of Love Serisi 





Melville Sisters Serisi






Storm Lords Serisi






Laws of Segregation Serisi




















                                                   








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder