2 Şubat 2016 Salı

Simon Toyne ve Kitapları Hakkında (KPiBT #5)






Merhabalar, size yazarımız Simon Toyne ve kitapları hakkında bilgiler getirdim.

Simon Toyne Hakkında :

Simon Toyne 29 Şubat 1968
tarihinde Cleethorpes, İngiltere'de doğdu. Fakat kendisini kendisi yapan yıllarını Peterborough'da geçirdi. Londra Üniversitesi'nin  parçası olan Goldsmiths College 'da İngilizce ve Drama okumak için güneyden uzağa taşındı. Sonrasında hayatının yaklaşık 20 yılını yapımcı ve TV reklamlarında yönetmen olarak geçirdi.
Bu işi 2007'de 40.yaş gününde yazmaya odaklanmak için bıraktı. İlk kitabı Sanctus  İngiltere'de 2011'de Korku- Gerilim alanında çok büyük bir satış yaptı. Ayrıca uluslararası alanda da çok büyük başarılar elde eden kitap 27 dile çevrildi ve 50'yi aşan ülkede satışı yapıldı.

Simon, karısı ve 3 çocuğu ile birlikte yaşıyor. Zamanını Brighton ,Güney Fransa ve kitaplarını satan kafe ve kitapçılar  arasında bölüyor.


Not: Kendisinin bizim facebook sayfamızı takip ettiğini söylemiş miydim? (Yeaayyy!!)




Kitapları :


Sanctus (Sancti Trilogy #1)



The Key (Sancti Trilogy #2)



The Tower (Sancti Trilogy #3)



Kefaret - Solomon Creed (The Searcher - Solomon Creed #1)

Orijinal adı The Searcher olan Kefaret'in yurt dışındaki kapaklarından biri böyle. Bizdeki kapağı daha güzel bizce. Kitabın seri olduğunu söyleyeyim sizlere. Yurt dışında Ekim'de çıkan Kefaret'in devamının ne zaman geleceği henüz belli değil. Aranın çok uzamamasını temenni ediyoruz tabi ki. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder