21 Temmuz 2014 Pazartesi

Wattpad Hikayelerinden..


Wattpad'i birçoğunuz duymuşsunuzdur. Duymayanlar için  Tıkkk.

Wattpad bir çok amatör yazarın hikayelerini yayınladıkları bir site arkadaşlar. Bu tür siteler yazarlar için gerçekten çok önemli şu an dünyada kitapları bestseller olmuş yazarların bazıları yazmaya bu tür forumlar,siteler üzerinden başlamış. Bence yazarların kendilerini geliştirmeleri,eleştirilmeleri,motive edilmeleri ve keşfedilmeleri için böyle platformlar gerçekten güzel. Bizim ülkemizde gerçekten keşfedilmemiş çok cevher var,başarılı yazarlar ve yaratıcı hikayeler.

Arada sırada buradan size belirli Wattpad hikayeleri önereceğim okuyup okumamak size kalmış tabi ki ama benden tavsiye okuyun onlar sonuçta bizim ülkemizin cevherleri. Tabi ki okuyup vote vermeyi unutmayınız, emeğe saygı için.

Arkadaşlar bugün size tanıtacağım hikaye Çilek Mevsimi. Wattpad'de ararsanız bulabilirsiniz. Ama bulamayanlar için hemen linkini verelim. Tıkkk.

Hikayemizin kahramanları Mira ile Yağız. Birbirlerini çok severek evlenen çiftimiz daha tazecik evlilerken Yağız'ın Mira'yı terk etmesiyle ayrı düşüyorlar. Bu adam bu kadını niye terk etti ya sorusunu soruyorsunuz ve Yağız size çok güzel bir cevap veriyor. Bu cevabı ve hikayenin geri kalanını öğrenmek için bence okuyun, yazara bir güzel vote verin. Sonuçta bu hikayeler damdan düşmüyorlar. Yazarın motivasyonunu arttırın ki bize daha güzel hikayeler yazmaya devam etsin. Yazarın diğer hikayelerine de göz atmanızı öneriyorum,profiline girerek diğer hikayelerini görebilirsiniz.

Çilek Mevsimi tavsiyemdir bence okuyun çok güzel ve yaratıcı bir hikayeydi ben çok zevk alarak okudum.


Arkadaşlar yazarın yayınladığı yazıya göre Çilek Mevsimi kitap olucakmış artık sizlere bizlere Çilek Mevsimini o zaman okumak düşüyor ;)

Ç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder